Behandlinger

Book en tid


BehandlingerPsykoterapi
Ofte når man ”bøvler” rundt i livet og ikke rigtig kan finde en vej eller løsning på den situation man er i- kan terapi være en rigtig god løsning.
Hos mig vil du blive mødt af en rolig, kærlig og autentisk stemning. Her vil DU være i centrum- og vi arbejder med at DIN vej bliver til virkelighed.
Jeg vil hjælpe dig med at finde inde til kernen af det som er årsagen. Og det gør jeg med min helt egen metode, hvor jeg kobler al min terapeutiske viden og erfaring, med mit klarsyn, så vi blidt og hurtigt kommer i mål.

De fleste mærker allerede efter første session en stor forandring. Nogle gange er èn gang nok - og andre gange kræver det flere sessioner.
Du vil mærke en meget større indre ro og du vil opdage at du tackler situationer anderledes og lettere kan være dig og sige hvad du vil og ikke har lyst til. Du vil mærke du ”vokser” som dig og finder en indre styrke og kraft, som har været gemt væk i noget tid. Og din fysiske tilstand vil bedres- hovedpinen forsvinde og græspollenallergien vil være væk, så du kan hvad du har lyst til.

Jeg hjælper en del unge og voksne, som kommer fra tilbud i psykiatrien med forskellige psykiatriske diagnoser. Vi arbejder tæt sammen og jeg tilbyder intense forløb til unge som er klar til at skabe en forandring i deres liv. Jeg hjælper også rigtig gerne, hvis du kommer med fysiske gener.

Jeg er uddannet Psyke, krop og helbredsteraput og tager udgangspunkt i metasundhed.

Eks. på emner:
– Personlig udvikling
– Stress
– Angst
– Lavt selvværd
– Chok og traumer – efter uheld, dødsfald, skilsmisse, utroskab, mistet job, sygdom, fået en diagnose, krig m.m.
– Sorg
– Ensomhed
– Mobning
– Eksamensangst
– Søvnproblemer
– Incest og overgreb
– Hovedpine og migræne
– Smerter i led og muskler, som eks. gigt
– Depression
– OCD
– Vrede
– Fysiske gener som mavepine, forstoppelse og hæmorider
– Vejrtrækningsproblemer
– Eksem
– Div. Allergier
– Misbrug
– M.m.

Du er altid velkommen til at kontakte mig om jeg kan hjælpe dig :)


Børneterapi
At arbejde med børn er en stor glæde- alle børn skal have det godt. Jeg oplever desværre at man børn ikke trives og ”bøvler” med mange ting- om det er socialt, indlæringsmæssigt eller med psykisk.

Jeg arbejder på samme måde , som ved unge og voksne- men fletter også leg ind- hos mig er det sjovt, trygt og enkelt. Der er ingen tabuer, ingen skyld eller skam- og vi kan tale frit om alle ting.

I mit arbejde med børn bruger jeg ligeledes min viden om kropssprog og ikke mindst min måde at bruge klarsyn på. Jeg mærker hvordan barnet har det og af den vej kommer vi ind på alt der som fylder og begrænser. Børn synes ofte det er en fantastisk måde vi snakker om tingene på, da jeg bruger mange metafoer/ billeder på deres følelser- og det falder dem så naturligt.
Jeg møder børnene lige der hvor de er og tager dem meget alvorligt. Og jeg har min lille ”hjælper”- Bella, som alle børn og voksne elsker :)

Første gang er forældrene tilstede og de er velkomne hver gang- dog har jeg erfaret at børn tager meget hensyn til de voksne og har meget fokus på, hvordan de har det når de er tilstede. Så nogle gange hjælper det at have børnene alene.
Børneterapi er for børn i alderen 6-9 og derfor er tiden på 45 min.

Børn kommer med :
• Indlæringsproblemer
• Uro
• Ked af at gå i skole
• Manglende selvværd
• Angst
• Fobi
• Fysiske sygdomme
• Allergi
• Følger efter mobning
• Chok/traumer efter skilsmisse, ulykker, mistet familiemedlem eller Kæledyr, sygdom
• Adoptionsfølger som bl.a. tilknytning - og seperationsproblemer. Vrede Identitetsproblemer, uro, søvnproblemer, indlæring.
• Stammen, tics og neglebidning
• Sengevædning
• m.m.
 
Du / I er altid meget velkommen til at kontakte mig om jeg kan hjælpe dit barn på vej.

Clairvoyance og Energiarbejde
I 2019 blev jer certificeret Clairvoyant fra Camilla Nymand. Det har været en fantastisk ”rejse” som skabte helt nye bevidstheder og viden, som jeg bruger både til at lave clairvoyance som finder stor dybe og er meget specifik. Når jeg arbejder har jeg en stærk indre viden og mærke det kraftfuldt i min krop. Jeg får fat i din grå substans og bevæger mig nænsomt omkring den, samtidig med jeg sender stjernedrys af healing ned over dig.

Du er meget velkommen i min klinik , men vi kan også mødes på messenger/skype- over telefonen eller jeg kan skrive den til dig på en mail.
Jeg glæder mig til at hjælpe og støtte dig videre , hvis du står fast og har brug for at blive guidet og ført blidt frem og ud af den tilstand du er låst fast i.

Jeg glæder mig til at se dig :)

Her er min udtalelse fra eksamen:
Du ser hende, og hele energien kredser om at se de steder hvor hun er udfordret.
Det mærkes meget meningsfyldt. Clairvoyance med et formål, et fantastisk sprængbræt til energiarbejdet.
Du fanger den ”grå substans”, og du ser dens konsekvenser og ser hvad den gør ved hende og hvad hun gør ved sig selv herefter.

Du fanger mentallegemets bekymringer, og det er vigtigt, for det er her den grå energi får adgang til hende.
Du fanger præcise data. Du fanger udfordringer med barnet, du fanger hendes ensomhed og afskærmning.
Det ser ud som om du arbejder både ud fra solar pleksus, hjerte, hals og tredje øje.

En meget smuk clairvoyance med adgang fra flere forskellige niveauer. Og det give hele sceancen nærvær og mening, mens du bruger de forskellige adgange og niveauer. Det mærkes til at du skrifter gear, som om du er guided i disse skifte, som noget større ved, hvornår skiftet skal ske, for at kunne nå ind, nå dybere.


Mkh
Camilla Nymand, Fysioterapeut og Clairvoyant rådgiver Nina Vamberg, Clairvoyant rådriver
Tine Kristensen, Clairvoyant rådgiver
 
Åbningstider


 
Mandag 10:00 - 15:00
Tirsdag 10:00 - 15:00
Onsdag 10:00 - 15:00
Torsdag 10:00 - 15:00
Fredag 10:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com