Anmeldelser

Book en tid


Anmeldelser



Helt 100% ja! Jette er så spot on og god til det hun laver, og så er hun bare dejligste og sødeste person som jeg bare altid er helt tryg ved at fortælle hvad som helst til.
Det er svært at sætte ord på hvor god hun er til at hjælpe mig i hvert fald - når jeg kommer ud af balance eller på andre måder ikke har det godt, og lige skal tilbage på sporet.

- Fillipa

Jeg vil stærkt anbefale Jette fordi hun kan det hun gør og er med hele vejen det kan vidst ikke siges bedre af en
nordjyde. Jette er den bedste.

- Gert

Jette er en fantastisk, skøn, herlig og mega dejlig
person... Det har været en kæmpe oplevelse at være ude ved hende og for hjælp til at slette nogle af mine "apps"...
Fedt at være ved en person hvor man mere eller mindre kun skal sige 2 ord og så kende hun næsten hele ens livshistorie....
Helt klart noget jeg vil anbefale andre, det har været så fedt...

- Charlotte

Skønne Jette vil jeg anbefale 300% bare kom af sted det kan kun blive bedre.
- Vivi

Jette er det dejligste menneske at komme hos - hun udsender en helt særlig varme og energi, og det er så hyggeligt altid at blive taget imod af hendes lille hund. Det var en spændende oplevelse at være til psykoterapi - og overraskende hvad det kan. Jeg synes, det giver stof til eftertanke - jeg har svært ved at beskrive oplevelsen - overraskende, vild og man behøver ikke sige ret meget før Jette har opfattet, hvad der sker hos en - men Jette kan sit kram - og vil 200% anbefale hende.
- Maj

Dygtig, empatisk og skarp. Jette går lige til kernen, og hun ved præcis hvad hun laver. Det betyder at der ikke behøver at være en masse omveje og en masse timer. På bare 1½ time kan hun nå langt.
- Dorte

Jeg har haft 3 sessioner hos Jette.
Jeg havde i flere år været plaget af dødsangst for mig og mine familiemedlemmer, flere gange dagligt havde jeg ”film” i hovedet hvor jeg stod ved kisten i kirken. Det har naturligvis påvirket min dagligdag meget. Efter 1. session var det væk, efter 2. gang blev det helt cementeret, jeg er FRI. 3. session var uvurderlig hjælp til troen på fremtiden, troen på at der også er en plads til mig. Vi arbejdede bl.a. med de negative bekræftelser fra min barndom, som holdt mig fast i underskud på mange planer.
Jette arbejder målrettet og fortæller åbent hvad hun oplever i sin krop ift. emnet. Hun er med det samme klar på hvor hun skal sætte ind.
Jette er en meget kærlig, omsorgsfuld kvinde, uhøjtidelig og med en høj integritet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Jette, hun er fantastisk dygtig.
Jeg har været et par gang nu ved Jette. Hun har åbent meget ved mig og har givet mig meget værktøj jeg Kan bruger i fremtiden. Men vil helt sikkert kom ud til hende igen når jeg føler behovet for det. Kan kun anbefale Jette.
- Niels

Jette er super dygtig og forstår at komme direkte til kernen så man får virkelig noget ud af det.
Jette er yderst kompetent til sit arbejde. Her mødes du af
omsorg og kærlighed i stor stil. Jette har stor menneskelig
forståelse og hendes evner til at hjælpe andre rækker udover det sædvanlige. Jette er MEGET rummelig og ordentlig. Hos hende går man aldrig forgæves.
Jeg kan varmt anbefale hendes behandlinger til alle.

- Charlotte

Ro, nærvær, omsorg er blot nogle af de ord jeg forbinder med Jette og hendes behandling - en fuldstændig (nærmest magisk) oplevelse når tårerne pludselig løber uden “grund” - men hos Jette har alt en grund/årsag, og hvor er det befriende at få sat ord på - tak Jette.
- Pia

Jeg har en dreng på 7 år som har lidt af ticks næse-rømmen. Han var stærkt generet af det, samt mange i hans omgivelser. Lægen sagde der ikke var noget at se, og selv havde jeg følelsen af det var psykisk. Jeg blev anbefalet at tage til Jette Møller, og efter bare 1 behandling forsvandt det stille og roligt i løbet af 14 dage. Det er de bedste penge jeg har givet ud og min søn er sluppet for plagen. Jette er fantastisk, hun kan noget helt særligt.
- Mette

Jette er bare enormt dygtig. Hun favner og rummer enhver problemstilling man kommer med og er nærværende og empatisk. Jeg har rykket mig meget langt med hendes hjælp!
Jeg kan nu udleve min indre enhjørning og Amazon-
kriger.

- Elisabeth

Kære Jette,
Ord er fattige og dækker slet ikke her, alligevel prøver jeg. Det er så fantastisk, at komme hos dig, du gør bare en kæmpe forskel.
Du er fyldt med kærlighed og omsorg, udstråler så megen varme, ro og tillid, at jeg trygt tør være med det der kommer op og give slip. Du mærker mig altid hurtigt og finder straks ind til kernen - du giver tid, går aldrig hurtigere frem end jeg er klar til.
Undervejs kan det føles både svært og smertefuldt, men nænsomt og kærligt guider du mig gennem processen og pludselig føles det i stedet meget smukt og rørende.
Tak for dig dit skønne væsen, du har været med til, at flytte mig SÅ meget.
 




Åbningstider


 
Mandag 10:00 - 15:00
Tirsdag 10:00 - 15:00
Onsdag 10:00 - 15:00
Torsdag 10:00 - 15:00
Fredag 10:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket




 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk